subota, 16. prosinca 2017.

Trudnica je prosila sa svojim sinom. Kad je video da ulazi u Mercedes, svedok je rešio da je prati!


O čemu se ovde radi?Izreka kaže: ,,nikad ne sudi o knjizi po koricama.”

Muškarac koji živi u San Dijegu u SAD-u, bio je šokiran kad je video trudnicu kako prosi sa svojim malim sinom. Međutim, nije najšokantnije bilo to što je trudna, već što je sa osmehom ušla u Mercedes i odvezla se.Smit, koji je bio svedok, slikao je ovu scenu i kontaktirao lokalnu medijsku kuću.

Kako je rekao, viđao je trudnicu sa sinom u proteklih par meseci u tržnom centru, a sumnja da je njen muž saučesnik u ovoj neobičnoj situaciji.ABC 10 News via YouTube,,Odvezli su se u autu, a onda sam primetio da je reč o Mercedesu. Pomislio sam – WOW! Mercedes?”

Kad je prošao pored njihovog automobila, Smit je primetio da unutra broje pare i smeju se na sav glas. Takođe je primetio da je dečak na zadnjem sedištu i da uopšte nije propisno vezan.



ABC 10 News via YouTubeZatim su se odvezli do narednog tržnog centra.

Žena je izašla i ponovo počela da moli za novac, ali je ovog puta shvatila da je provaljena. Smit je sve fotografisao, a ona je pretila da će ga gađati kamenom. Smit je pozvao policiju, a oni su odmah istražili o kome je reč po registarskim tablicama. Novinari nisu do njih mogli da dođu, pošto su se navodno odselili.

Ove slike su se brzinom svetlosti raširile po internetu. Neki su optužili Smita da je prebrzo doneo zaključke i da ne zna o čemu se tačno radi i kakav život žena živi. Takođe, komentarisali su da se polovan Mercedes može kupiti za relativno mali novac, tako da ni to nije merilo nečijeg finansijskog stanja.

Drugi su, pak, tvrdili da nema izgovora da jedna trudnica prosi. Ako su u problemima, mogu da profaju auto i reše stvar.Šta vi mislite? Da li je Smit preterao i prebrzo doneo zaključke?

haber.ba

0 komentari