petak, 20. listopada 2017.

DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO UNIŠTILA JE JEDNA SLIKA: Mlada se šokirala kada je saznala šta joj je prijateljica uradila pred vjenčanje!

Image result for DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO UNIŠTILA JE JEDNA SLIKA: Mlada se šokirala kada je saznala šta joj je prijateljica uradila pred vjenčanje!
Prije vjenčanja bile su jako dobre prijateljice. A onda je djeveruša bez razmišljanja postala jednu fotografiju na Instagram i mlada je u trenu prekinula dugogodišnje prijateljstvo.
Mnoge žene se još uvijek drže stare i lijepe tradicije da ih budući suprug ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što krenu pred oltar, piše “Miss7“…
Jedna Amerikanka je na portalu “MamaMia” ispričala svoju ličnu horor priču. Ali, vratimo se na početak… Njen san: njen budući muž je ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što stane pred oltar. Buduća mlada pričala je kako je mjesecima pažljivo planirala vjenčanje i tražila vjenčanicu – koja je morala biti jednostavno savršena.




“Prošli mjesec sam većinu svojih vikenda provela s prijateljicama u potrazi za vjenčanicom. Bila sam u ekstazi kad sam je napokon pronašla!“, napisala je na svom blogu.Međutim, dogodilo se nešto što je šokiralo buduću suprugu – nazvala ju je jedna prijateljica i rekla kako je na Instagramu vidjela njenu fotografiju u vjenčanici. Fotku je postavila prijateljica mlade, koja je na vjenčanju trebala da bude djeveruša i naravno – bila je na probi vjenčanice. Djeveruša nije razmišljala kad je postavila fotografiju osam mjeseci prije venčanja – međutim, mladi su se raspršili svi snovi. Njen budući vidio je fotografiju – i vjenčanicu!




Za mladu je to bio dovoljan razlog da prekine prijateljstvo. I vjenčanicu – za koju je iskeširala 3.000 dolara – nije više željela:“Svaki put kad pomislim na to, plače mi se. I ne mogu zamisliti da idem u ovoj haljini pred oltar”, rekla je mlada.

0 komentari