utorak, 15. kolovoza 2017.

Sa 18 sam ostala trudna, NE ZNAM SA KIM i ne svojom voljom...


U dobi od 18 sam ostala trudna, ne znam tko, a ne svojom voljom. Slavi svoj rođendan s prijateljima i prilično pijan ... 2 mjeseca kasnije sam saznala da sam trudna. To je bio veliki šok za mene, jer sam bio nevin, zapravo sam mislila da sam nevin.
Otišao sam do ginekologa i potvrdio mi je da



U dobi od 18 sam ostala trudna, ne znam tko, a ne svojom voljom. Slavi svoj rođendan s prijateljima i prilično pijan ... 2 mjeseca kasnije sam saznala da sam trudna. To je bio veliki šok za mene, jer sam bio nevin, zapravo sam mislila da sam nevin. Otišao sam do ginekologa i potvrdio mi je da sam bila trudna, ga molio bih da mi se „čisti”, ja sam htjela na pobačaj, ali iz nekog razloga mi je rekao da je to nemoguće i da je čak i njegov život u opasnosti. Kad je moja saznao da sam trudna vozio me iz kuće, morao sam napustiti školu i gimnaziju, iako sam bio odličan učenik.
 Danas imam 23 godina i



kao što moj sin raste sve više i više kao što je moj rođak koji je „fatalna” večeras je na moj rođendan, koji je 10 godina stariji od mene. Prikupiti novac za napraviti DNK analizu, ako se ispostavi da je to zaista otac mog sina, ako se ispostavi da je to učinio da sam uništila moj život, i ja i moji roditelji, ne znam ... kroz glavu prolaze najgore misli ... bojim sam bio idući u ... hm, ne znam ... molim se Bogu da ne bude otac mog sina 🙁

0 komentari