četvrtak, 20. travnja 2017.

APRIL ĆE OVA 3 ZNAKA “NENORMALNO” OBRADOVATI: Novac će vam pljuštati bukvalno sa svih strana!


Najzad je došao taj mjesec, ta godina kada možemo da očekujemo materijalni boljitak. Međutim, nekome će se ipak posrećiti mnogo više nego drugima…

Ovan
April  je povoljan period jer vi to zaslužujete. Jedna, a možda i nekoliko poslovnih šansi, ovog mjeseca vam kucaju na vrata. Nemojte da se ustručujete da pokažete šta umijete. Imaćete dovoljno energije da sve što započnete možete i da završite.
Ovakva šansa će kod vas duže vrijeme potrajati pa možete da odahnete jer ste konačno uočili da uloženo donosi vidljiv rezultat bez obzira na stresove koje ste doživljavali u prethodnom periodu
Djevica
Izuzetno dobar mjesec za komunikaciju sa ljudima. Budite dovoljno kolegijalni jer će i vama biti potrebna podrška. Imaćete šansu da započnete posao punim plućima a moguće ne jedan neko mnogo više mogućnosti koje vam se pružaju.
Nemojte da odustajete ni od jednog poslovnog poduhvata jer ćete imati izuzetno povoljno benefične aspekte koje možete jako dobro da iskoristite. Sa ljudima u komunikaciji budite iskreni kako bi energija u radnoj organizaciji pozitivno kružila.

StrijelacSunce u vašem polju finansija daje na snazi da ćete odlično zaraditi. Imaćete na početku mjeseca dovoljno izazova koji se nastavljaju još od kraja marta . Nove poslovne šanse ovaj put i vi ćete ih naravno prihvatiti jer imate veliku želju za sticanjem materijalnih dobara.
Moguće da ćete imati dodatne honorarne poslove pa eto razloga da ovaj put budete dovoljno i darežljivi. Bićete od velike koristi svojoj porodici pa vas neće gledati kao parazita, piše sajt “Astrousluge.com”.
Izvor: Dnevno.rs

0 komentari